• Uppdrag
  • Policys
Konovalenko

Vi får varumärken att lyfta med nytänkande, djärv och personlig kommunikation. Vi gör det med en kombination av kunskap, förståelse, överraskningsförmåga, noggrannhet – och tålamod.

Du kommer att ansvara för att bygga långvariga kundrelationer samt initiera och driva projekt i olika storlekar – med allt från analys- och strategiarbete, presentation och budgetering till aktivitets- och intern planering.

Vi ser därför gärna att du har minst fem års erfarenhet från reklamvärlden samt relevant kunskap och utbildning för att kunna sätta dig in i kundernas affärsverksamhet. Du har gedigen erfarenhet av att driva traditionell och digital marknadsföring genom hela processen.

Viktigt är också att du brinner för stark kommunikation och kreativa lösningar som gör skillnad för varumärket, är en inspiratör med förmåga att gjuta mod i våra kunder samt drivs av lusten att skapa nya affärer för såväl befintliga som nya kontakter.

Välkommen!
Är du den vi tror väntar ett kul gäng med spännande kunder och uppdrag i Kolgahuset vid Skeppsbron i Malmö. Vi ser fram emot att få träffa dig.