Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Väl
kom
men.

Välko
mmen.

  • 1

   Kontaktinformation

  • 2

   Jag vill ha hjälp med

  • 3

   Skicka in

  1/3

  Kontaktinformation



  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.
















  Jag vill prata om:







  MEDDELANDE




  Uppkopplat och avkopplat på H22

  Många har hört talas om smarta hem, men få vet vad det innebär i praktiken. Bostadsutvecklarna Sundprojekt bestämde sig för att göra något åt det. Tillsammans med Kjell & Company har man tagit fram det nytänkande smarta hem-konceptet Uppkopplat med den senaste tekniken för ett bekvämare boende.

  Under parollen ”Bo uppkopplat, lev avkopplat” kan alla som besöker sommarens bostadsmässa H22 i Helsingborg komma och se vilka små och smarta underverk tekniken kan göra inom nätverkstäckning, belysning, säkerhet, städning, brandlarm och mycket mer.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Webb • Strategi • Sociala medier • Utställningsmaterial

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  Konovalenko har inte bara utvecklat Uppkopplat-konceptet utan även skapat all kommunikation kring ”Bo uppkopplat, lev avkopplat”-temat i H22-lokalen, tagit fram en animerad film och spridit nyheten i sociala medier och på hemsidan. Nu är det dags att koppla av.

  Fler uppdrag