Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Naturliga ingredienser för bättre kosmetik

  AAK Personal Care är en världsledande producent av hållbara, tekniskt avancerade växtbaserade oljor för skönhetsindustrin. Produkterna är en väsentlig del av slutprodukternas faktiska funktioner och egenskaper. Det de gör beskriver de själva som ”redefine natural”. Alltså att omdefiniera vad som är naturligt i skönhetsindustrin.

  Vårt uppdrag var att förstärka varumärket och göra AAK Personal Care tydligare på den internationella marknaden. Som grund utarbetades en ny varumärkesplattform och ett eget grafiskt utseende för Personal Care. Hjälten i den grafiska identiteten är de naturliga oljorna uttryckta på ett stilistiskt och konstnärligt sätt. Det kommunikativa i övrigt bestod av kampanjer, filmer och annat material, bland annat för internationella kosmetikmässor.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Varumärkesplattform • Grafisk profil • Kampanjer Mässkoncept • Film • Print

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  Kolo Nafaso

  AAK initierade ett sourcingprojekt i Burkina Faso baserat på Fair Trade-principerna. Tanken var att skapa en ”win-win” mellan kvinnor som traditionellt samlar shea-kärnor och AAK. Projektet har blivit ett nytt sätt att göra affärer både för AAK och för de över 115 000 kvinnorna i Västafrika som idag berörs.

  För att hjälpa kosmetiktillverkare förstå samarbetets fördelar för formulerare, konsumenter, lokalbefolkningen, miljön och t.o.m. shea-trädens framtid, har Konovalenko skapat ett inspirerande kommunikationspaket som ger möjlighet till mer fruktsamma affärer mellan distributörerna och deras kunder.
  projektbild
  bild

  Ren skönhet med rapsolja

  Efterfrågan av hållbara kosmetiska produkter har ökat kraftigt de senaste åren. AAK:s affärsområde Personal Care driver på utvecklingen genom att regelbundet skicka ut tips och information om hur deras vegetabiliska oljor och fetter kan bidra till att skapa mer hållbara kosmetiska produkter.

  Det senaste utskicket vänder sig till kosmetikbranschens formulerare och innehåller fyra rapsoljebaserade produkter samt en broschyr som syftar till att stimulera kreativiteten hos branschens produktutvecklare och formulerare. Och göra världen lite vackrare.
  projektbild

  In-cosmetics Asia

  AAK Personal Care lanserade sin nya kampanj, ”inspirasian – face care rituals for a changing world”. Kampanjen tar fasta på globala hudvårdstrender och visar hur ultralätta, superfunktionella produkter inspirerade av Asien kan skapas med en bättre hållbarhetsprofil tack vare teknologi utvecklad i väst.

  Konovalenko tog kommunikationskonceptet och var inblandad i allt från monterdesign till film, webbkampanj, webinar, annonser, stora pelaraffischer och en 30-minuters ”innovation seminar” presenterad av Technical Manager, Jarek Tabor.

  Fler uppdrag