Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Unna dig en riktigt lång fika

  Stålboms konditori i Falkenberg har varvat bullar med bång sedan dörrarna slogs upp 1957. Mitt under rock’n’roll-periodens glansdagar kompletterades bakelser och småkakor med nymodigheten hamburgare och en skinande ny jukebox från USA.

  Idag är Stålboms ett begrepp med rykte långt utanför stadsgränsen. Med ”Livet är för kort för att inte unna sig en lång fika” som motto har man lyckats med konststycket att uppdatera det klassiska konditoriet och förena det med en nutida musikscen som snabbt har blivit en institution på västkusten.

  Konovalenko har redan tidigare formgivit kokboken ”Bullar och bång” med de bästa recepten från Stålboms och några av Sveriges största artister. Nu har byrån bidragit till att göra Stålboms alla läckerheter digital rättvisa med en nygräddad webbsida och en extra krispig mall för utskick av nyhetsbrev. Välkommen in i frestelsernas tempel.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Musikkokbok

  Vill du veta mer?

  Helena Christiansson

  Account manager

  bild
  bild
  bild
  bild
  bild

  Fler uppdrag