Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Eon kraft­samlar i det nya Malmö

  Med ett spektakulärt förslag av arkitektbyrån Kanozi gick fastighetsbolaget Castellum segrande ur tävlingen om att få bygga och hyra ut hela 22 000 kvm till energikoncernen Eon i Malmös nya tillväxtstadsdel Nyhamnen. Konovalenko bistod med utformning av presentationsmaterialet, som bl a omfattade en tidning med ingående beskrivningar av fastighetens möjligheter – inte minst de banbrytande hållbarhetsaspekterna med unika krav på människors hälsa och välbefinnande på arbetet.

  Projektet är minst sagt omfattande. Det är inte bara Castellums största uthyrning och största enskilda investering någonsin, det är dessutom den största fastighetsinvestering som gjorts i Malmö sedan år 2000 – och den näst största i Skåne under samma tid.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vill du veta mer?

  Kontakta mig

  Heléne Mattisson

  Account manager

  bild
  bild

  Fler uppdrag