Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Förpackare i ny förpackning

  Det globala förpackningsföretaget Smurfit Kappa specialiserar sig bland annat på effektiva förslutningsmetoder – Wellpack Taper är till exempel en välkänd och uppskattad maskinlösning för att försluta wellpacklådor med olika tejpkvaliteter.

  Men att erbjuda innovativa produkter för några av Sveriges mest krävande kunder ställer också vissa krav på att den egna profilen inte halkar efter och börjar uppfattas som aningen ålderdomlig.

  Sagt och gjort. Med ett nytt grepp om företagets grafiska profil, inklusive en ny logotyp, en ny hemsida och nytt tryckt presentationsmaterial hjälpte Konovalenko till att skapa en ny profil som gör Wellpack Taper mer rättvisa. B2B-kommunikation av det lite mer inspirerade slaget, helt enkelt.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Grafisk profil • Företagspresentation • Webb • Film

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  bild
  bild
  bild

  Fler uppdrag