Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Hela vägen in i kaklet!

  Interni Kakelstudio är södra Sveriges ledande butikskedja för smakfull badrumsinredning med kvalitetsprodukter från Italien och Spanien. En ny webbsida förmedlar Internis personlighet och stilkänsla på ett sätt som känns fullkomligt självklart.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Webbdesign • Webbutveckling

  Vill du veta mer?

  Helena Christiansson

  Account manager

  Ett steg mot webbutiken

  Internis nya hemsida är ett stort steg på vägen mot försäljning i en renodlad webbutik. Det betyder att samtliga produkter har lagts ut i ett katalogläge med pris, inköpskorg, offertförfrågan och kontaktinformation. När betalningsalternativ blir aktuellt i ett webbshopläge, kan detta enkelt läggas till.

  En look som gör Interni rättvisa

  När det är smakfulla och noga utvalda kvalitetsprodukter från några av världens främsta leverantörer man säljer, måste detta också vara det omisskännliga formspråk som möter besökaren online.

  Fler uppdrag