Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Nordr tar ny position med animerad film

  I likhet med andra stora svenska bostadsföretag upplever Nordr att bostadsköparna tvekar. Garantier är vägen framåt. Inte prat om trygghet.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Animering • Copy • Strategi • Illustrationer • Grafiskt manér

  Vill du veta mer?

  Helena Christiansson

  Account manager

  Nordr är ett av Sveriges största fastighetsutvecklingsföretag och har i likhet med alla andra liknande aktörer upplevt hur potentiella bostadsköpare sedan 2021 blivit allt mer osäkra och tveksamma i takt med att såväl inflationen som räntorna har stigit.

  Därför är det viktigare än någonsin att ha en transparent inställning till blivande bostadsköpare – och det gör man inte genom att prata om trygghet eller trygghetspaket. Det gör man med garantier. Nordrs nio garantier är ett omfattande och bindande paket som undanröjer många av de orosmoln som dagens bostadsköpare kan känna.

  För att illustrera detta har Konovalenko bland annat tagit fram en animerad film som snabbt, effektivt och underhållande beskriver garantierna och hänvisar till mer detaljer på Nordrs hemsida. För Konovalenko pratar inte heller om trygghet – vi animerar garantier.

  Fler uppdrag