Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Sits vackert

  De är möbelföretaget som har funnits i 25 år och som varje år tillverkar en miljon handgjorda soffor och fåtöljer.

  Som leverantör till några av möbelbranschens större företag har de fått miljontals konsumenter över hela världen att sitta vackert. På senare tid har de även börjat marknadsföra sitt eget varumärke.

  Konovalenko bistår med detta spännande arbete och har precis gjort en magasinslayoutad produkt- och företagspresentation för den tyska återförsäljarmarknaden.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Strategi • Kampanj • Print

  Vill du veta mer?

  Helena Christiansson

  Account manager

  Sits nya kollektionskataloger är på väg ut till den internationella möbelhandeln. Den ena katalogen har ett mer inspirerande anslag, medan den andra är rent faktaorienterad. Till årets upplaga har Konovalenko lagt in ett varumärkesbyggande inslag med magasinsliknande layout och korta texter om kvalitet, hantverk och annat som kommunicerar Sits värden.

  bild

  Fler uppdrag