Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Av naturen
  med naturen

  Norrgavel är ett möbelföretag som insett vikten av att följa naturens kretslopp. Precis som vi människor är en del av kretsloppet behöver det vi använder vara biologiskt nedbrytbart och kunna återgå till naturen när det sent omsider tjänat ut sin roll.

  Alla Norrgavels möbler är gjorda av naturmaterial av hänsyn till både människa och miljö, med tidlös design och gedigen hantverkskunskap. Med tiden får de patina och deras skönhet förhöjs med åldern så att kommande generationer kan fortsätta njuta av dem.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Fotografering • Sociala medier • Print

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  Sitt vackert med Norrgavel

  Den nya pinnkarmstolen är tillverkad i massivt trä av björk eller ek och är med sitt svängda armstöd ännu ett exempel på Norrgavels förmåga att skapa naturligt vacker möbelkonst med hantverkskänsla.

  Konovalenko bidrar med naturligt vacker marknadsföring i form av annonser, affischer och en sociala medier-kampanj med två filmer, där Cardigansmedlemmen Magnus Svenningsson under artistnamnet Råå har skapat den stämningsfulla musiken.
  bild

  God hållbar jul!

  Julkampanjen går inte oväntat på det hållbara temat. Med ”God hållbar jul” som tema i butikerna och tre korta filmer för publicering på Instagram ska Sveriges alla tomtar inspireras att göra julen ännu vackrare och mer hållbar.
  projektbild

  Fler uppdrag