Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Bo uppkopplat,
  lev avkopplat!

  Green Hub är ett nytt sätt att tänka modernt bostadshus, där det nya högteknologiska Lund växer fram. I nära samarbete med ledande miljö- och teknikföretag samt arkitektfirman Open Studio utvecklar Sundprojekt nu ett koncepthus som på bästa läge vid den nya spårvägen i stadsdelen Brunnshög integrerar natur och teknik i ett boende där gemensamma utrymmen och möjligheter delas med grannarna.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Koncept • Webb • Sociala Medier

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  Konovalenko sprider såklart nyheten, bland annat med ett animerat koncept som går som en röd tråd genom projektets marknadsföring – från teaser-kampanj till slutsålt projekt. Förutom det har vi även tagit fram den grafiska profilen, en hemsida som utvecklas i takt med projektet och social media-annonser som driver trafik och skapar intresse.

  Fler uppdrag