Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  En kampanj om det som nästan ingen vet något om

  Svenska kalkföreningen är en medlemsorganisation för företag som producerar olika kalkprodukter till industrin. De ville berätta om kalken, egentligen kalciumkarbonat, för en lite bredare publik. Utanför branschen känner man knappt till att kalk finns i nästan allt som produceras – från läkemedel, glas och tidningar till asfalt, stål och kosmetika. Kalken är dessutom mycket viktig för olika miljövårdande insatser.

  Vi tog fram koncept och grafisk profil som blev till fyra filmer för on line-annonsering, sociala medier plus en kampanjwebbsida – svenskkalk.se Konceptet bygger på kalken i vår vardag – ”Tack vare svensk kalk kan du…”, med kommunikationsmålsättning att skapa insikt om att: utan kalk skulle det mesta i vår vardag inte finnas eller fungera!

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Grafisk profil • Kampanjwebb • Sociala Medier • Film

  Vill du veta mer?

  Louise Nilsson

  Social media manager
  & Account manager

  Fler uppdrag