Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Förväntningar är till för att skruvas upp

  En citygalleria specialiserad på bland annat mode och design bör ha hyfsat hög svansföring när det gäller den egna looken. Och därför fick Konovalenko uppdraget att uppdatera den grafiska profilen för Malmös klassiska cityhandelsadress Hansa.

  Vi började med att identifiera målgruppspersonligheter i alla åldrar och riktade in all kommunikation från formgivning till tonträff utifrån det, samtidigt som en ny logotype fångade upp arvet från NK i uppdaterad Hansa-form. Nytt och löftesrikt kommunikationskoncept blev följaktligen: För nyfikna!

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Varumärkesplattform • Grafisk profil • kommunikationskoncept • Kampanjer • Sociala medier

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  Nya frestelser för nyfikna

  Efter nära två års ombyggnad tar Hansa en ny glänsande form. Butiker som COS, & Other Stories, Monki, Odd Molly, Hope och Spirit Stores har redan öppnat. Och fler är på väg. Konovalenkos kampanjer triggar nyfikenheten på Malmös nygamla shoppingmagnet.

  bild

  För mycket av det goda kan vara underbart

  Hösten 2019 var rena korsdraget av spännande trender: maximalism, minimalism, mixa och matcha – allt är tillåtet, våga och vinn. Hansa visade vägen såklart.

  Smusslandets tid är här!

  Julen är årets höjdpunkt både för alla hemlighetsfulla smusslare och alla förväntansfulla och nyfikna. Och Hansa är som vanligt dit man går för att handla och paketera sina hemligheter. Sedan tar vi oss direkt in i det nya året – och decenniet – med löfte om nya spännande gåvor, smakupplevelser eller vad man än söker.

  Fler uppdrag