Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Förnybar kommunika­tion håller längre

  Med nytänkande pappersbaserade och förnybara förpackningar går Smurfit Kappa sedan många år i täten för att omvandla förpackningsindustrin från buse till hjälte.

  Företagets internationella initiativ ”Better Planet Packaging” har bland annat resulterat i banbrytande wellpappförpackningar för transport av färsk fisk ute till havs, en pappersbaserad takarmatur som ersätter plåt- och plastkonstruktioner samt platsbesparande transportförpackningar som med några enkla handgrepp förvandlas till en attraktiv butiksdisplay för chokladkakor.

  Konovalenko har sedan 2008 utvecklat kommunikationskoncept för såväl annonsering som kundmagasinet ”Performance & Passion”, och spridit de goda nyheterna via annonser, broschyrer, pressreleaser och artiklar. Kort sagt: förnybar kommunikation som är hållbar i längden.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Kommunikationskoncept • kampanjer • mässmaterial • kundmagasin

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  Genom att med glimten i ögat göra förpackningen viktigare än innehållet har Konovalenkos kommunikationskoncept för annonseringen gett Smurfit Kappa stort genomslag för sina produkter och sin förpackningsfilosofi. ”Performance & Passion” blev ett annat tillfälle att lyfta kundkommunikationen och i en elegant designad magasinsform berätta om en lång rad intressanta och branschutvecklande samarbeten, där företagets kunder och deras vitt skilda förpackningsbehov lyfts fram.

  bild
  bild
  bild
  bild

  Fler uppdrag