Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Mot en värld där fler kan lära sig mer

  Ända sedan starten har NE tagit fram nya sätt för att presentera och göra kunskap levande. Det som började i bokform under namnet Nationalencyklopedin, har genom åren tagit sig olika analoga och digitala former. Inte minst som läromedel, där NE på senare år växt fram som ledande leverantör till svenska skolor.

  I en tid där alltfler av konkurrenternas namn börjar på wiki-, är NE en garant för vidimerad kunskap man kan lita på. Den digitala världen ger även nya möjligheter att revidera och fördjupa, vilket gör att NE:s erbjudande alltid är aktuellt. Denna flexibilitet är kärnan i den nya varumärkesplattform Konovalenko utvecklat i samarbete med NE, och som sammanfattas i de två ledorden “Levande kunskap”.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Varumärkesplattform • Budskapsplattform

  Vill du veta mer?

  Helena Christiansson

  Account manager

  Fler uppdrag