Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Nordr vidgade vyerna på H22

  Inför bostadsutvecklingsföretaget Nordr:s deltagande på bostadsmässan H22 i Helsingborg togs ett originellt beslut. Eftersom företaget ständigt arbetar med framtids- och hållbarhetsfrågor beslöt man att fråga dagens skolbarn om hur de såg på framtidens boende.

  En rad femteklassare på Maria Parkskolan i Helsingborg fick göra modeller som i återbruksmaterial visade nya perspektiv på boendet, och som därefter ställdes ut under H22-mässan.

  Konovalenko höll via konceptet ”Framtidens boende presenterat av framtidens boende” i Nordr:s marknadsföring under hela projektet. Resultatet blev vepor, film, broschyr och inbjudningar, som lockade nyfikna till Nordr under sommarveckorna.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Utställningsmaterial • Broschyr • Inbjudan • Film • Giveaways

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  Miljölyx

  ”Man ska ha tillgång till mycket. Som till exempel ett café som ligger emellan båda delarna av lägenheterna. När man känner sig hungrig tar man bara hissen ner och köper sig en sallad.”

  AJLA & AJLIN
  projektbild

  Det välisolerade huset

  ”På taket en kiosk och uteplatser. Solceller tycker vi är viktigt, och att spara på värme i husen med hjälp av ett välisolera hus. Mycket växter och bär. Odling på taket. Och en kiosk på baksidan.”

  LEA & JASMINE
  projektbild

  Framtidsboet

  ”Två träd och solpaneler, en hiss och trappa. 4 solstolar. Ett odlingshus bredvid lägenheten som man både kan odla och förvara mat i en förvaringsbunker. Och skulle det bli krig har vi mat och skydd i en bunker.”

  CARL, CHARLEY, CHARLIE,
  NILS, PHILIP & AXEL
  projektbild

  Fler uppdrag