Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Väl
kom
men.

Välko
mmen.

  • 1

   Kontaktinformation

  • 2

   Jag vill ha hjälp med

  • 3

   Skicka in

  1/3

  Kontaktinformation  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.
  Jag vill prata om:  MEDDELANDE
  Revinylution!

  Pergo nöjer sig inte med att en gång i tiden ha revolutionerat den internationella golvmarknaden genom att introducera laminatgolvet. 35 år senare fortsätter bolaget att driva utvecklingen genom att erbjuda tre olika golvtyper: laminat, vinyl och trä.

  Och 2016 är svansföringen högre än någonsin. Pergos nya avancerade laminatgolv har fått namnet ”Sensation” eftersom det nu är snudd på omöjligt att skilja det från ett genuint trägolv – medan den nya vinylgolvsgenerationen marknadsförs under kampanjrubriken ”Revinylution”.

  Konovalenko ansvarar för all marknadsföring av Pergos produkter i 15 språkområden i Europa och Asien – från tv- och magasinsannonsering ner till minsta butiksmaterial. Nyligen fick till exempel Golvpoolen i Malmö en unik shop in shop-lösning som lanserar och exponerar årets stora Pergonyheter på en 200 kvm stor butiksyta.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Butiksmaterial

  Vill du veta mer?

  Mikael Signell

  New business manager,
  CEO & Strategist

  bild
  bild
  bild
  bild
  bild
  bild

  Fler uppdrag