Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  E-hälsa för alla

  My-E-Health är en pionjär inom området innovativa lösningar för e-hälsa och förebyggande av psykisk ohälsa. Ett samarbete med Garmin Health möjliggör att biometriska data kan kombineras med psykometriska test för att hjälpa människor må och prestera bättre.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Strategi • Logotyp • Grafisk profil • Webb

  Vill du veta mer?

  Helena Christiansson

  Account manager

  När företaget valde att göra lösningen tillgänglig för många fler, fick vi uppdraget att hjälpa till med lanseringen av Sciens.cloud, en evidens- och molnbaserad miljö för att främja psykisk hälsa och ökat engagemang bland anställda, idrottare och ungdomar.

  Visuell identitet

  Samarbetet kickstartades med att vi tog fram logotyp och grafisk identitet för det nya varumärket. Sedan följde design och byggande av en ny webbplats inför lanseringen av den nya plattformen med skräddarsydd kommunikation till terapeuter, coacher och vårdgivare inom företagshälsovård, elitidrott och egenmakt för ungdomar.

  bild

  Fler uppdrag