Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  Framgång
  föder framgång

  SWB (Swedish Warmblood Association) är en rikstäckande organisation för att tillvarata hästavelns intresse i Sverige. Konovalenko har sedan samarbetet inleddes 2016 tagit fram varumärkesplattform, kommunikationsplan, nya webbplatser och nytt marknadsföringsmaterial.

  Det senaste projektet är konceptnamn och kommunikation (hemsida, digitala annonser och eventmaterial) kring Breeders Trophy, en tävling som under 2019 utvecklades till det två veckor långa evenemanget SWB Equestrian Weeks med fölauktion och unghästtävlingar där internationell elit och framtidens stjärnor möts inom såväl dressyr som hoppning.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Varumärkesplattform • Grafisk profil • Kommunikationskoncept • webb • eventmaterial • sociala medier

  Vill du veta mer?

  Helena Christiansson

  Account manager

  En ”produkt” med kungliga anor

  I många århundraden har det fötts upp hästar för ridnings skull. Traditionen går tillbaka till 1600- och 1700-talen när Sverige var en dominerande militärmakt i Europa och det främsta syftet var att förse det kungliga kavalleriet med hästar lämpade för krigsbataljer. De hästberidna trupperna behövde en kraftfull häst som samtidigt var lätt, rörlig och snabb. Det är grunden för den avelstanke som har lett fram till den fina dressyr- och hopphäst som är den svenska varmblodiga hästen av idag.
  Kungliga anor

  Fler uppdrag