Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Väl
kom
men.

Välko
mmen.

    • 1

      Kontaktinformation

    • 2

      Jag vill ha hjälp med

    • 3

      Skicka in

    1/3

    Kontaktinformation

    Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

    Jag vill prata om:


    MEDDELANDE


    Välkommen
    till underjorden!

    Råttor som tar sig upp i fastigheter via avloppssystemet är ett snabbt växande problem. Men det finns hjälp. Häng med ner i kloakerna!

    Vill du träffa oss?

    Hör av dig!

    Vad vi har gjort?

    Film • Print • Social media • Logotyp

    Vill du veta mer?

    Heléne Mattisson

    Account manager

    Det växande problemet med råttor som tar sig upp i fastigheter via avloppssystemet förtjänar att uppmärksammas mer. Råttor förökar sig snabbt, kan ta sig in via en öppning på bara två centimeter och väl inne i huset kan skadorna bli omfattande.

    För att öka kännedomen om Jafos effektiva råttstopp Rat-Exx har Konovalenko tagit ett kommunikativt helhetsgrepp med logotype, grafisk profil, annonsering och en film som blickar ner mot sådant vi helst vill förtränga.

    Filmen finns både i en längre version och i editerade delar för publicering på sociala medier. Bara att ta fram popcornen och följa med neråt.
    bild

    Fler uppdrag