Vill du träffa oss?

Hör av dig!

Kont
akta
oss.

Kont
akta
oss.

Mikael Eskilsson

Mikael Eskilsson

CEO & Strategist

0760 - 83 74 87

  Förtroende är värdefullt och byggs upp över tid. Hoppas att du fått ett första gott intryck av vad vi kan och eventuellt kan göra för dig. Fyll i det här enkla formuläret så hör vi av oss. Eller ring någon av oss direkt. Vi kanske till och med kan ses och få en pratstund över en kopp kaffe.

  MEDDELANDE


  60 år med alla tiders shopping

  För 60 år sedan – i oktober 1962 – flyttade Wessels från sin butik vid Gustav Adolfs Torg i centrala Malmö ut till Jägersro i Malmö. Då var det Skandinaviens första stormarknad, men Jägersro Center skulle snart få en lång rad efterföljare över hela Sverige.

  Vill du träffa oss?

  Hör av dig!

  Vad vi har gjort?

  Kampanjkoncept • Jubileumssymbol • Filmer • Jubileumsutställning • Sociala Medier • Webb • Print

  Vill du veta mer?

  Heléne Mattisson

  Account manager

  60-årsjubileet firas bland annat med massor av erbjudanden i butikerna, överraskningar, tårtkalas och en minnesutställning med bilder från Sydsvenskans arkiv och kuriosa om hur livet tedde sig i Malmö hösten 1962. Jägersro förknippades tidigare mest med hästsport, men nu travade – för att inte säga galopperade – nyfikna malmöbor dit för att handla som man gjorde i USA. Bara under de två första timmarna såldes två ton livsmedel.

  Konovalenko har satt på sig födelsedagshattarna och tagit fram en jubileumssymbol och kampanjtemat ”Alla tiders shopping”, utställningen, utsmyckning av centret, uppdatering av webbsidan, annonsering i digitala medier såväl i centret som i sociala medier, printannonser i Sydsvenskan och massor av annan kommunikation för att uppmärksamma och fira denna milstolpe i den svenska handelns historia.
  bild
  bild
  bild

  Fler uppdrag